Mini macara pe senile SG80

Cere ofertă

Detalii tehnice

Capacitate de ridicare
800 kg
Raza de lucru
3 m
Raza de lucru cu extensie brat
4,2 m
Inaltimea carligului
4,2 m
Inaltimea carligului cu extensie brat
5 m
Lungimea maxima de lucru cu cablu sub podea
145 m
Cote de gabarit L x l x h
1.880 x 780 x 1.850 mm
Motor diesel GX390 (HONDA)
6,6 kW 3.600 rpm
Greutate proprie aprox. 1.120 kg; greutate cu cu extensie brat
1.945 kg
Acționare hibrida diesel/electrică 380 V sau 220 V
standard
Telecomanda radio
inclusa
Troliu, carlig si cablu 45 m
opțional
Troliu, carlig si cablu 150 m
opțional

Descriere

Solutie unica pe piata SG80 poate fi utilizat atât pentru ridicarea materialelor, cât și ca macara pick & carry pentru greutăți de sub 1 tonă. Platforma inclusa ii permite plasarea încărcăturii pe șasiu în timpul conducerii. Senilele extensibile în lateral stabilizează suplimentar transportul.

SG80 este un companion universal, fie că este vorba de geamuri sau activitati de ridicare pentru sarcini de până la 800 kg. Este perfect adaptata si pentru deplasarea pe teren accidentat. Șasiul său variabil pe șenile îi permite să treacă prin uși în interior. Actionarea hibridă opțională face posibilă, de asemenea, munca în interior fără emisii. Funcția Pick & Carry oferă chiar și posibilitatea de a depozita bunurile care urmează să fie transportate pe platforma de transport atașată în partea din față a macaralei. Acest lucru împiedică balansarea încărcăturii înainte și înapoi în timpul deplasării. Cu o lungime a cablului de 150 m, funcționarea macaralei este posibilă până la 145 m sub nivelul solului. Acestea și multe alte caracteristici fac din această macara mică o macara multifuncțională unica în industrie.

Pe minimacaralele pe șenile din seria UPLIFTER SPT sunt instalate numai componente de înaltă calitate din Europa, ceea ce distinge calitatea și durabilitatea ridicată a acestor utilaje. Acest lucru asigură o disponibilitate rapidă a pieselor de schimb. Cu Uplifter aveți partenerul dumneavoastră de service competent pentru mini-macarale, macarale mobile, ventuze de aspirație și mașini de sticlă direct la fața locului!

Video

Mini Macarale Tip Spider