Mini incarcator telescopic Bawoo 350EX stage 5

Cere ofertă

Detalii tehnice

Sarcină de lucru
1200 kg
Sarcină de lucru telescopat
880 kg
Sarcină maximă
2720 kg
Greutate operațională
3990 kg
Control deplasare și încărcător cu Joystick
similar SJC
Cupă încărcător standard
0,5 mc
Înălțimea maximă la bolțul cupei
3945 mm
Sistem de autonivelare cupă la ridicare
inclus
Cabina inchisa
inclus
Aer conditionat
inclus
Instalatie hidraulica auxiliara standard
inclus
Girofar si priza 12V
inclus
2 viteze deplasare
optional
Fabricat în
Coreea
GARANTIE - prima conditie indeplinita
24 luni sau 2000 de ore

Descriere

Mini încărcătoare BAWOO, de fabricație Coreea de Sud, serie de utilaje bune și fiabile, proiectate și construite cu grijă de mai bine de 30 de ani.

Într-o piață tot mai invadată de mini încărcătoare made in China, replicate și adaptate dupa mărci de utilaje consacrate, însă fără a reuși să le atingă eficența și randamentul, mai ales la consumul de combustibil și forța de tracțiune, cu instalații electrice subdimensionate, neprotejate corespunzător, mai ales la apă și fără un parcurs de fabricație bine documentat, ce face extrem de dificilă identificarea pieselor, chiar de distribuitorii locali – Mini încărcătoarele Bawoo includ cele mai noi dotări și echipări disponibile pentru această clasă de utilaje.

Control al direcției și al încărcătorului cu joystick, sistem de deplasare cu 2 viteze, sistem de auto nivelare, instalații cu debit hidraulic mărit cu până la 150 lpm, inclusiv braț încărcător extensibil.

Performanța încărcătoarelor KSM este atestată și de testele îndelungate și solicitante la care sunt supuse înainte de lansare, astfel că o echipare cu un nou tip de motor durează până la 2 ani față de  1-2 luni în cazul producătorilor chinezi.

Grija pentru fiabiltate și performanță, prezentă în toată gama de Mini încărcătoare BAwoo este evidentă. Astfel mini încărcătoarele au în dotarea standard cele mai mari radiatoare din piață, iar lucrul în mediul cu temperaturi înalte sau cu atașamente hidraulice mari sau în mediul cu praf, nu mai reprezintă o problemă, utilajele pot lucra fără pauze, la performanță maximă.

Un alt sistem demn de menționat este cel al filtrării triple, menit să capteze și cele mai mici particule, astfel încât motorul, transmisia și sistemul hidraulic să funcționeze fără avarii ani în șir. În plus, toate mini încărcătoarele BAwoosunt protejate de un sistem de acoperire prin electrodepunere, care sigilează complet fiecare componentă metalică și oferă un grad superlativ de protecție împotriva deteriorării și coroziunii.

Sistemul de transmisie al mini încărcătoarelor BAWOO este și el unul deosebit de fiabil, bazat pe componte Bosch-Rexroth, cu doar 2 hidromotoare – câte unul pentru fiecare parte, cu chesoane cu lanțuri imersate în ulei. Și aici inovația producătorului este excelent relevată de sistemul de întindere al lanțurilor, astfel că, până și pentru utilaje cu multe ore de funcționare, cu lanțuri uzate și alungite, este posibilă reglarea pentru a continua lucrul fără zgomote și vibrații nedorite.

Mini încărcătorul telescopic BAWOO350 STAGE5 este un real exemplu de inovație și performanță, având o echipare unică – brațe telescopice. Atinge o super înălțime de 3.945 mm și este capabil să execute operațiuni de încărcare – descărcare paletizată de pe o singură parte.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Motor
Turbo-Diesel, răcit cu apă, KUBOTA V3307
Norma de poluare Stage 5, fara Adblue
4 cilindri în linie
Capacitate 3331 CC
Cuplu maxim 265 Nm /1500 rpm
Putere motor 74CP /2600 rpm

Cabina
Certificată ROPS/FOPS (protejată la cădere de obiecte și de răsturnare)
Aer conditionat
Geamuri laterale culisante
Izolată fonic față de compartimentul motor
Aer condiționat
Priză 12v
Control deplasare și încărcător cu Joystick -uri
Control dublu accelerație, pedală și manetă

Sistem hidraulic
Pompă cu pistoane axiale Bosch Rexroth
Debit 91 lpm /190 bar presiune
Rezervor hidraulic 108l
Instalație hidraulică auxiliară
Instalație hidraulică cu debit mărit 130 lpm/230 bar (*opțional)

Transmisie
Hidrostatică cu 2 hidromotoare Poclain
Sistem antrenare roți cu lanțuri imersat în ulei (pe fiecare parte)
Acționare 4×4
Anvelope 12×16.5
Viteză maximă de deplasare 11 km/h

Sistem electric
Baterie 12V – 100AH
Alternator 12V – 100AH
Lumini de lucru – 2 frontale, 1 spate
Avertizor sonor la mersul cu spatele

Cote de gabarit
Lungime inclusiv cupă 3473 mm
Lățime 1886 mm
Înălțime 2057 mm

Video

Incarcator telescopic BAWOO 350EX | #skidloader #Bawoo | Motor #cummins