Excavator pe senile Yuchai YC230-9

Cere ofert─â

Detalii tehnice

Greutate opera╚Ťional─â
23100 kg
Motor Diesel 124 kW /166 CP/ 2050 rpm
Cummins QSB7
Motor conform normelor
STAGE 3
Conformitate
Marcaj CE
Adâncime maximă de excavare
6625 mm
Intindera maxima de excavare
9725 mm
Inaltimea maxima de excavare
9725 mm
Forta de rupere la cupa
140 kN
Viteza de rotire
15 rpm
Pomp─â hidraulic─â
cu debit variabil
╚śenile de otel, cu l─â╚Ťimea
600 mm
Forta de tractare
195 kN
Viteza deplasare
3.4/5.2 km/h
Cabină închisă, ventilată și încălzită
Aer CONDIȚIONAT
Cup─â excavare
1.1 mc
Instala╚Ťie hidraulic─â auxiliar─â
Supape de retinere pentru brat
siguranta
Cote de gabarit (lungime x l─â╚Ťime x ├«nal╚Ťime)
9695 x 2990 x 3115 mm
Interval de revizii
500 de ore
Costuri de intretinere
mici
GARANȚIE extinsă pentru componentele principale
3 ANI

Descriere

Excavator pe senile Yuchai YC230-9 – Aflat la a 9-a generatie, este un utilaj matur, bine construit, pregatit pentru toate provocarile unui santier. Aceasta versiune, pe langa motorul de exceptie, Cummins, vine si cu un sistem hidraulic avand componentele principale (pompe, distribuitor, valve) din Japonia.

Yuchai si-a dezvoltat propriul sistem de control DECU pentru motor si sistemul hidraulic, astfel ca ambele au devenit mai precise si agile la comenzile operatorului aducand si eficienta si economie in exploatare.

Sistemul de senile a beneficiat si el de imbunatatiri susbstantiale, astfel ca structura chesonului este mult mai robusta, inclusiv lacasul pentru roata intinzatoare iar hidromotorele de antrenare sunt deosebit de puternice, cu un cuplu mare.

Structura bratului de excavare a fost si ea reproiectata avand o sectiune mai mare, iar zonele articulatiilor au fost realizate din otel turnat.

Vedeta noului YC230 este cabina, care vine cu un spatiu amplu, gandit pentru confortul si siguranta operatorului in plus suprafetele vitrate asigura unghiuri largi de vedere 360┬░. Cabina este prevazuta cu un monitor color, u╚Öor vizibil ├«n orice condi╚Ťii de iluminare, intuitiv si ergonomic si are in dotarea standard sistem audio + radio si aer conditionat.

├Äntre╚Ťinerea a fost f─âcut─â foarte u╚Öor pe YC230LC-9, cu 2 u╚Öi laterale mari pentru a accesa elementele de ├«ntre╚Ťinere zilnic─â. O trap─â mare peste partea superioar─â a motorului permite accesul complet la motor pentru elementele de ├«ntre╚Ťinere majore.

Utilajul este dotat standard cu conducte bidirec╚Ťionale ╚Öi 1 cup─â de excavare GP.

Nu in ultimul rand este GARANTIA de 3 ani sau 3000 de ore.