Blog

Vezi gama de utilaje eligibile, oferite de KSM UTILAJE pentru achiziționarea prin programul START-UP NATION 2022 (ediția a III-a).

Vezi gama de utilaje eligibile, oferite de KSM UTILAJE pentru achiziționarea prin programul START-UP NATION 2022 (ediția a III-a).

13 mai 2022 Blog

De câteva zile se tot plimbă pe internet o veste tare bună pentru toți cei care lucrează în mod curent cu utilaje sau mai mult decât atât, sunt pasionați de ele. Se spune că dacă vrei să ai succes în orice domeniu, fie că vorbim de construcții, producție etc. trebuie să privești totul foarte clar. Clar și focusat.

Iar o cale prin care poți să obții mai multă claritate poate fi finanțarea nerambursabilă. Da, despre fondurile europene nerambursabile parte ale programului Start-up Nation 2022, vorbește toată lumea.

StartUp Nation 2022 – obține 200.000 Lei finanțare Nerambursabilă și cumpără utilajele mult visate

Începând cu 17 mai 2022 vor fi puse la dispoziția antreprenorilor cel puțin 7 de linii de finanțare a micilor afaceri: fonduri europene, fonduri nerambursabile de la stat, credite bancare cu garanții de stat și fonduri de capital de risc. Programul de finanțare se adresează firmelor din toată țara, care au fost înființate după data de 01.01.2020.

Ajutorul financiar maxim care va fi acordat unei firme este de 200.000 de lei, dacă își asumă crearea a minimum 2 noi locuri de muncă full time prin proiect. Una din condițiile pentru acordarea acestei sume este aportul propriu la investiție. De data aceasta, antreprenorii debutanți vor trebui să vină și ei cu aport propriu la investiție, de până la 15%.

Bugetul alocat pentru ediția a III-a a programului Start-up Nation este de 520 milioane în bugetul de stat pentru anul 2022.

Înscrierile online în program se vor face prin portalul de granturi IMM.

Acum, ce o să faci cu atâția bani într-un business?

Dacă ar fi să-ți dăm un sfat, acela ar fi să profiți de această oportunitate. Contextul economic ne încearcă pe toți, cu prețuri care sunt în continuă creștere sau cu termene de livrare foarte lungi.

Din fericire, KSM UTILAJE dă utilitate banilor tăi și îți propune o gamă diversificata de utilaje ce pot fi achiziționate prin fonduri europene nerambursabile. Pentru fiecare utilaj eligibil în programul Start-up Nation 2022, reprezentanții noștri te vor îmbogăți cu cele mai fine detalii și aspecte tehnice potrivite cu proiectele tale.

Soluțiile noastre pentru cele mai inspirate achiziții de utilaje sunt cele din următoarele categorii:

▶ Mini excavatoare (EUROCOMACH, JCB, BOBCAT)
▶ Mini încărcătoare de tip BOBCAT
▶ Nacele tip foarfecă
▶ Nacele tractabile

www.ksm.ro/utilaje – cu siguranță vei găsi modelul util pentru afacerea ta. Și apoi, te așteptăm să ne cunoaștem la sediul din Calea Feldioarei nr. 200 , Brașov sau să ne contactezi direct pe whastapp la numărul de telefon 0722616629.