Blog

PROMOȚIE PICOANE HIDRAULICE JAB!

PROMOȚIE PICOANE HIDRAULICE JAB!

30 martie 2021 Promoții

Picoane hidraulice JAB – gama completă
Compania JAB Co. Ltd. furnizează produsele sale către mai bine de 40 dealeri peste tot în lume. Ei sunt specializați în producția de picoane hidraulice, atașamente ce sunt proiectate să lucreze și să dureze în timp cu ușurință. Acestea sunt perfect compatibile cu o gamă largă de utilaje și echipamente grele.

Ciocanele hidraulice, cunoscute și sub denumirea generică de PICOANE, pot fi montate pe excavatoare, încărcătoare pe roți, mini încărcătoare, buldoexcavatoare.

Picoanele sunt pretabile unei palete largi de activități, precum: construcții, demolări, cariere, minerit și reciclare.

Pentru activitatea noastră, aceste produse sunt ca ”pâinea caldă”. Motiv pentru care vânzarea lor se realizează ușor, solicitările dese și comenzile ferme fiind cele care o susțin practic.

Garanție. Calitate excelentă. Livrare promptă.
În perioada martie – iunie 2021 desfășurăm promoția excepțională pentru seria de picoane hidraulice marca JAB. Reducerea oferită la achiziționarea de modele JAB este de 5% la prețul de listă.

6 modele dintre cele mai populare picoane hidraulice ale brandului JAB, le găsiți descrise tehnic și apreciate ca preț (în euro, fără tva) în secțiunea shop din pagina oficială de facebook.

Picon hidraulic JAB JB7
Picon hidraulic JAB JB8 NOU
Picon hidraulic JAB JB9
Picon hidraulic JAB JB10
Picon hidraulic JAB JB15
Picon hidraulic JAB JB20 buldoexcavator

Beneficiați de garantie 24 de luni, suport service, umplere cu azot pentru picon, schimbări garnituri și alte componente (dacă este necesar), toate acestea fiind realizate la service-ul KSM Lead din Brașov – Calea Feldioarei nr. 100.

Livrarea produselor comandate și achitate va fi insoțită de factură fiscală și de certificatul de garanție, manual în limba română și declarație de conformitate CE.

Căutați ciocan / picon hidraulic calitate premium?
Apelați la specialiștii KSM Lead, prin oricare din numerele de telefon: 0720 464646 sau 0722 616629 sau direct pe whatsapp.

Disponibilitate: stoc permanent KSM Lead Brașov.
Asigurăm o gamă largă de picoane cu greutatea operațională între 108 – 4.183 Kg pentru utilaje cu masă operațională între 0,8 – 70 tone.

Secondăm vânzarea acestor atașamente cu toate piesele de schimb necesare picoanelor hidraulice. Prin magazinul KSM, din Calea Feldioarei nr. 100 Brașov, amplasați comanda și stabiliți detaliile de livrare.

Despre următoarea categorie de atașamente, cel puțin la fel de curtată de clienți, citiți în articolul următor… Cupe mini excavatoare cu Livrare rapidă în țară!