Blog

Vrei lame de zăpadă, pentru că iarna nu anunță niciodată când vine!

Vrei lame de zăpadă, pentru că iarna nu anunță niciodată când vine!

13 octombrie 2021 Atașamente utilaje

Nu este târziu… iarna nu bate niciodată la ușă.

Pe români știm bine, mai în glumă mai în serios, că iarna îi ia mereu prin surprindere.
O să fie reconfortant să te știi în plină iarnă, pregătit cu un echipament de dezăpezire numai bun pentru spațiile de care te îngrijești în activitatea ta zilnică.

Și… există o serie de lame potrivite să le vizualizezi aici.

Sigur, dacă vrem să intrăm în detalii tehnice, vei descoperi exact ce model de lama pentru zăpadă se potrivește cu utilajul tău. Nu e ca și cum orice lamă este bună atât timp cât îți faci treaba cu ea.

Uite și un exemplu: lamă de zăpadă pentru toate modelele de buldoexcavatoare.
Cu o lățime de 2500-2700 cm, cu sistem de rabatare inclus și cu acționare hidraulică (2 cilindri înclinare și 6 arcuri). Lama de uzură este din cauciuc cu inserții metalice.

DETALII TEHNICE:
– înălțime de lucru: 970-1040 mm
– controlul sistemului: hidraulic
– sistem cuplare orice model de buldoexcavator
– greutate 660 Kg

La un alt nivel, tu știi că este important să investești banii într-o lamă sau chiar un plug de zăpadă, în loc să-i risipești poate..

Noi îți respectăm utilajele!
Și îți aducem aici pe site, lame de zăpadă care să fie ușor aplicabile pe mai multe tipuri de utilaje. Cum ar fi mini încărcătoare tip Bobcat, buldoexcavatoare JCB, CAT, sau chiar stivuitoare. La urma urmei, de ce să te chinuie iarna cum vrea ea, când știi că o lamă cumpărată este o investiție sigură și pe termen lung.

Comandă lame pentru zăpadă
Dacă ai reușit să parcurgi articolul, atunci îți recomandăm să contactezi direct pe oricare din vânzătorii noștri de lame pentru dezăpezire. Stocul acestor atașamente îți va permite să-ți achiziționezi o lamă de zăpadă pe loc.

Te ajutăm și cu următorul articol să continui să ne citești: Recondiționări pentru motoare Cummins.