Blog

update: VÂNDUT (ÎN OFERTĂ! Midi excavator JCB 57C-1 sh)

update: VÂNDUT (ÎN OFERTĂ! Midi excavator JCB 57C-1 sh)

3 martie 2022 Blog

E un an nou și avem nevoie de lucrări, comenzi, clienți noi etc. O știm cu toții. Te întrebi poate cum să le obții? Sau, mai specific, cum să le obții de la un utilaj. În continuare vorbim despre soluția pe care ți-o aducem, ca să scoți mai mulți bani din proiectele tale.

Este vorba despre Midi excavatorul JCB 57C-1, care la performanțele de săpare, este echivalentul buldoexcavatorului. Avantajul unui midi excavator JCB este în primul rând consumul redus de combustibil, cu până la 40% mai mic decât la un buldoexcavator. Precum și posibilitatea rotirii complete și implicit descărcarea cu întoarcere 180 de grade, foarte utilă în spații înguste.

JCB 57C-1 are o suprastructură cu coadă redusă, fiind foarte potrivit pentru lucrări în spații înguste. În plus are o articulație la baza brațului de excavare care îi permite săparea chiar pe linia șenilei, util atunci când se dorește săparea lângă structuri existente.

JCB 57C-1 poate fi echipat cu șenile de oțel sau șenile de cauciuc.

Detalii tehnice importante pentru cine are experiență în utilaje.
Utilajul este fabricat în anul 2018 și are 1150 ore de funcționare.
Greutate operațională 5700 kg, adâncimea maximă de săpare 4077 mm, întinderea maximă de săpare 6260 mm și înălțimea maximă de descărcare de 4456 mm.

Echipat cu șenila din oțel cu papuci din cauciuc GEO grip 400 mm.
Dotarea acestui midi excavator este de excepție, șenilele de oțel cu papuci de cauciuc GEO grip au avut un cost inițial de peste 6.000 euro, însă durata lor de viață este de 6-7 ori mai mare ca a șenilelor de cauciuc.

În plus, scaunul operatorului este echipat cu încălzire și suspensie cu aer și-i aduc un excelent confort pentru zilele lungi de lucru.

Implemente utilaj
Fie că ai o afacere mică, fie una mare, fie că ai un operator angajat sau folosești chiar tu utilajul, ai doar de câștigat achiziționând Midi excavatorul 57C-1 în ofertă. Utilajul este echipat cu cel mai vândut și apreciat cuplor rapid, alături de o cupă de taluz cu înclinare hidraulică și alte 2 cupe de excavare.

– cuplor original Lehnof MS03
– cupă taluzare 1200 mm cu înclinare hidraulică
– cupă excavare cu profil adânc 500 mm
– cupă excavare 300 mm

Perfecta funcționalitate a utilajului este garantată de mecanicii @KSM SERVICE UTILAJE. Aceaștia au efectuat revizia completă a utilajului în atelierul specializat. Vei primi odată cu utilajul și garanția pentru 6 luni.

Motor utilaj
Perkins 404D-22, răcit cu apă, Tier4i. Putere 49 CP; moment motor 143 Nm / 1800 rpm; număr cilindri 4; capacitate cilindrică (cm³) 2179.

Transmisie:
– hidrostatică servocomandată, independentă stânga-dreapta
– două viteze de deplasare
– viteza de deplasare maximă 4,6 km/h
– forța de tracțiune 36,5 kN

Sistem hidraulic:
– pompă hidraulică cu pistoane axiale 126 l/min
– debit maxim instalație auxiliară 40 l/min
– presiune maximă 265 bar

Cabină utilaj: ROPS/FOPS, încălzită, izolată fonic, radio.

Alte echipamente ce se regăsesc pe utilaj:
Sistem monitorizare JCB live link
Instalații hidraulice debit mărit, debit redus, circuit cuplor, derivație foreză/graifer complete.
Șenile de cauciuc 400 mm.
Braț de excavare 2866 mm cu mâner de 1820 mm.
Sistem de comenzi tip ISO.
Lamă de buldozer 1962 mm.
Lumini de lucru suplimentare montate pe braț și cabină, girofar.

Per total, pleci la lucru cu Midi excavatorul JCB 57C-1 care te ajută să devii mai încrezător și să obții mai mulți clienți. Vezi concret cum poți să-l achiziționezi și în rate leasing, apelând numărul de telefon 0722 61 66 29 (disponibil și pe whatsapp).

Descoperă mai departe Midi excavatorul 48z-1 (uzat) care te ajută să te diferențiezi de competiția ta.