Blog

Diagnoză computerizată pentru utilajele cu motoare ISUZU by Atelier KSM Service utilaje de construcții, Brașov

Diagnoză computerizată pentru utilajele cu motoare ISUZU by Atelier KSM Service utilaje de construcții, Brașov

8 septembrie 2021 Service utilaje
*sursă foto @Atelier KSM SERVICE UTILAJE, Brașov

Economisește din reparațiile la utilaj!
De ce îți spunem asta? Pentru că suntem în 2021 și poți face diagnoză computerizată utilajelor cu motor ISUZU. Evoluția tehnologică ne-a facilitat cu mult accesul la utilaje. Și ni le dorim mereu funcționale, ca noi.

Cea mai bună metodă pentru a ține pasul cu lucrările este să ai grijă de utilajul tău, să fii permanent bine informat tehnic și de ce nu, să înveți de la cei mai buni mecanici.

Pe noi ne motivezi tu, deținătorul de utilaje. Și pentru tine ne-am dotat corespunzător Atelierul de Service Utilaje. Ca tu să poți accesa rapid, serviciul de diagnoză computerizată pentru orice tip de utilaj, fie că e pentru construcții sau agricol.

Fără falsă modestie, te asigurăm că dispunem de reală experiență în lucru cu software-urile de diagnosticare originale, direct de la producători.

De cele mai multe ori, utilajul îți ajunge într-o fază de reparații capitale, știm. Iar fără el, te descurci extrem de greu…

Acum nu mai trebuie să treci prin asta.. nu ai nevoie ca te fiecare dată să investești în reparații.

Noi, în atelierul KSM Service utilaje, îți avem în grijă utilajul și îi punem un diagnostic rapid și corect. Aparatul de diagnoză permite diagnosticarea utilajelor cu motoare ISUZU.

Am avut nevoie de o echipă bună de mecanici utilaje să putem realiza și astfel de intervenții în mod curent în activitatea noastră. Cu ei sunteți siguri că o avarie este corect identificată pe baza datelor obținute în urma acestei diagnoze computerizate.

Ce fac ei mai exact?

  • conectează testerul de diagnosticare la utilajul tău
  • citesc codurile de eroare și le interpretează tehnic

Încă ceva! Nu uita că detectarea din timp a unei defecțiuni îți va reduce fără îndoială costurile de reparație.

Mai concret, ce trebuie să faci acum este să-ți programezi utilajul în atelierul KSM Service utilaje sau venim noi la tine, dacă ne trimiți detaliile de eroare ale utilajului pe email sau direct la telefon.

Mai departe îți vom da o altă veste bună, în articolul următor: Alezări mobile utilaje