Blog

De ce sa alegi incarcatorul compact KSM DY50 ?

De ce sa alegi incarcatorul compact KSM DY50 ?

1 aprilie 2024 Blog

În peisajul dinamic al utilajelor grele, DY50 se prezintă ca un jucător puternic si fiabil, combinând un design compact, un centru de greutate scăzut, o rază de întoarcere strânsă și o putere robustă. DY50 îndeplinește fără efort o multitudine de sarcini cu viteză, flexibilitate și, mai presus de toate, siguranță – fiind o dovadă că este întotdeauna gata de acțiune.

Avantaje cheie în centrul atenției:

Opțiuni de motoare puternice:
Echipat cu un motor Yanmar robust de 34,3 kW EPA și EURO Yanmar, această bestie compactă este proiectată pentru performanțe maxime

Sistem de directie cu articulatie:
Articulația pendulară articulată inovatoare asigură faptul că toate cele patru roți mențin un contact continuu cu solul. Această caracteristică nu numai că maximizează tracțiunea, dar îi conferă încărcătorului DY50 o manevrabilitate fără egal, asigurându-i-se că navighează fără efort pe orice teren.

Blocaj diferențial 100%:
Blocarea diferențialului până la 100% conectabil este un schimbător de joc. Oferind forțe maxime de forfecare a tracțiunii atunci când este necesar, acesta menține în mod inteligent uzura anvelopelor la un nivel minim în timpul operațiunilor obișnuite, îmbunătățind durabilitatea generală.

Doi cilindri de ridicare puternici:
Prin instalarea a doi cilindri de ridicare, încărcătorul DY50 garantează o distribuție optimă a sarcinii pe brațul de încărcare, îmbunătățind stabilitatea pe întregul sistem de încărcare. Dimensiunea cilindrului de ridicare este adaptată cu meticulozitate pentru a se potrivi cu dimensiunea specifică a utilajului.

Viteză și versatilitate:
Cu o blocare a diferențialului și o punte cu 2 viteze, atingeți o viteză maximă de deplasare de 24 km/h, asigurând o funcționare rapidă și eficientă.

Design superior:
Structura articulată și sistemul hidrostatic 4WD îmbunătățesc performanța generală, oferind precizie și control pe orice teren.

Performanță de lucru ridicată:
Încărcătorul pe roți DY50 depășește așteptările cu două pompe de lucru, oferind un debit remarcabil de 89L/min de ulei hidraulic pentru a spori performanța de lucru. Experimentați eficiența și viteza ca niciodată înainte.

Selecție largă de unelte atașate:
Transformați DY50 într-o unealtă multifuncțională versatilă cu o selecție extinsă de atașamente, care se adresează unor sarcini și industrii diverse.

Opțiuni multiple pentru cabina:
Adaptați-vă fără probleme la diferite condiții de lucru cu ajutorul opțiunilor de cabină ale DY50 – de la copertina standard rezistentă  la cabinele închise cu aer condiționat și la copertina pliabila.

Performante ridicate:

 

Design prietenos:
DY50 duce confortul utilizatorului la următorul nivel cu o cabină înclinabilă și un capac de motor ușor de deschis. Acest design bine gândit face ca întreținerea zilnică să fie floare la ureche, asigurându-se că mașina dvs. este întotdeauna în condiții optime pentru o performanță optimă