Blog

Alezări mobile Utilaje de construcții – Atelier KSM Service utilaje de construcții, Brașov

Alezări mobile Utilaje de construcții – Atelier KSM Service utilaje de construcții, Brașov

8 septembrie 2021 Service utilaje
*sursă foto @Atelier KSM SERVICE UTILAJE, Brașov

Ne-am achiziționat propriul dispozitiv de alezat!
Ne-am întrebat de ceva vreme cum ar fi dacă ne-am achiziționa propriul dispozitiv de alezat?

Pentru ca vrem să avem o perspectivă de ansamblu când vine vorba de servicii de mentenanță și reparații dedicate utilajelor. Și pentru că ne-am dorit să putem efectua lucrări de alezare în regie proprie.

Îți detaliez aici câteva din cele mai importante aspecte când utilajul tău are nevoie de alezare:

  • • când nu obișnuiești să înlocuiești elementele de uzură, cum sunt bucșele și bolțurile
  • • când vezi că articulațiile utilajului se uzează în timp
  • • când dimensiunile găurilor pentru diferite componente ale utilajului, nu mai sunt la fel de cilindrice precum cele inițialeDacă te-am pus pe gânduri deja și ți-ai reamintit că și utilajul tău prezintă una din situațiile de mai sus, uite ce ai de făcut – ne contactezi rapid și trimitem în locația ta o echipă de mecanici utilaje cu mașina portabilă pentru alezat.Ce nu știi încă
    Mașinăria despre care îți vorbim este una dintre cele mai performante instalații pentru alezări. Unitatea este portabilă specializată pe efectuarea de alezări.Executând reparații utilajelor prin alezarea găurilor bolțurilor (la cota bolțului), eliminăm jocurile din articulații. Și utilajul tău va continua să perfomeze vreme lungă.Aceste servicii de reparație sunt realizabile pentru diverse tipuri de utilaje, cum ar fi: buldoexcavatoare, încărcătoare frontale, excavatoare.Alezare mobilă găuri metalice – căutarea scurtă prin care ne poți repera ușor și pe online, acolo unde de fiecare dată ne publicăm noutățile din activitate.

    Vrem să te inspirăm și să-ți aducem în față cât mai multe dovezi despre această tip de reparație, ca mai apoi tu și alți deținători de utilaje să profitați de ea, ori de câte ori aveți nevoie.

    Mai mult decât atât, în zilele ce urmează, pregătim un nou articol. Continuă să ne urmărești!