Tiltrotator KSM K04

Cere ofert─â

Detalii tehnice

Destinat mini excavatoarelor
2-4 t
Func╚Ťioneaz─â doar cu un circuit hidraulic (tur-retur) auxiliar
Sistem de cuplare rapid
hidraulic
Se livrează cu unitatea de control + mânere joystick
complet
Serviciu de montaj
inclus
Înclinare cu un cilindru hidraulic stânga - dreapta
45┬░
Rota╚Ťie complet─â
360┬░
Vitez─â rota╚Ťie
10 rpm
Debit hidraulic necesar
20-40 lpm
Presiune hidraulic─â maxim─â de desc─ârcare
220 bar
For╚Ťa de rupere maxim─â suportat─â
2550 kgf
L─â╚Ťime maxim─â cup─â suportat─â
1000 mm
Sistem electric
12 v
Greutate f─âr─â cup─â
120 kg
Gabarit (lungime x l─â╚Ťime x ├«n─âl╚Ťime)
468x336x420 mm

Descriere

Tiltrotator KSM K04 – ata╚Öamentul dorit de to╚Ťi de operatorii de excavatoare.

Acum disponibil sub marca KSM UTILAJE ╚Öi pe pia╚Ťa din Rom├ónia la un pre╚Ť mult mai accesibil! Acest ata╚Öament este unul complex, ├«nglob├ónd un distribuitor hidraulic, comenzi electro-propor╚Ťionale, un cablaj special conceput s─â reziste la mediul exterior, o unitate de control ├«n cabin─â ╚Öi un display color care afi╚Öeaz─â parametrii sistemului.

Ac╚Ťionarea se realizeaz─â de pe m├ónerele speciale din kit-ul de instalare ce ├«nlocuiesc practic m├ónerele originale ale excavatorului.

Tiltrotatorul KSM K04, având distribuitorul hidraulic integrat, necesită doar un singur circuit hidraulic auxiliar să fie prezent pe excavator. Astfel este posibilă instalarea și pe utilaje cu o vechime mai mare sau pe utilaje cu o dotare mai slabă din fabrică.

Fiabilitatea Tiltrotatorului KSM K04 este excelent─â.

Construc╚Ťia fiind una extrem de robust─â, format─â din corpul principal dintr-o singur─â bucat─â. Realizat din o╚Ťel turnat, foarte rezistent. Sistemul de rotire este bazat pe o roat─â danturat─â din metal, masiv─â, ac╚Ťionat─â lateral de un pinion cuplat la un hidromotor amplasat pe exteriorul corpului principlal.

Cilindrul hidraulic, ce asigur─â ├«nclinarea tiltrotatorului, are ╚Öi el o structur─â robust─â, av├ónd piesa de oscilare din o╚Ťel turnat, iar conexiunile hidraulice tur-retur sunt aplasate ├«n partea superioar─â, cea mai ferit─â la utilizare.

Distribuitorul hidraulic este amplasat ├«n partea superioar─â central─â a corpului ├«ntr-o pozi╚Ťie ferit─â, ╚Öi totu╚Öi foarte accesibil ╚Öi usor de inspectat.┬á Circuitul electric are protec╚Ťie la ap─â IP68 ╚Öi are o cupl─â unic─â robust─â, realizat─â din metal.

Prinderea  tiltrotatorului pe utilajul purtător.

Se poate realiza ├«n func╚Ťie de model, pe sistem cu 2 bol╚Ťuri, iar pentru cupele de excavare ata╚Öate tiltrotatorului sistemul de prindere este din gama S (S30,S40,S45,S50,S60).

*not─â – este posibil─â furnizarea ├«ntregii game de cupe ├«mpreun─â cu tiltrotatorul, inclusiv cupe speciale precum cele cu grilaj sau cupe cu laterale reduse. Pentru cuplele aflate deja ├«n dotarea excavatorului este posibil─â furnizarea unei prinderi sudabile pentru conversia la prinderea S. Contact